Xenofontas Apartments

cropped-APARTMENTS-XENOFONTAS-LOGO.png

Xenofontas Apartments

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνία

Κοινωνικά Δίκτυα

Ερωτήσεις;

Αν ψάχνετε ενοικίαση για διακοπές, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Η σελίδα μας με τις "Συχνές Ερωτήσεις" θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας σχετικά με την ενοικίαση ακινήτου για διακοπές.

Τα διαμερίσματά μας, μόλις 200 μέτρα από την παραλία, είναι ένας μοναδικός προορισμός για τις διακοπές σας. Διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα, παρέχοντας άνεση και ιδιωτικότητα για εσάς και την οικογένεια ή τους φίλους σας, κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για την εξυπηρέτησή σας.

Σε όλα τα διαμερίσματά μας, θα βρείτε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα και να τα απολαύσετε στην ευρύχωρη τραπεζαρία μας. Επιπλέον, προσφέρουμε δωρεάν Wi-Fi καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν:

  • Δορυφορική τηλεόραση: Απολαύστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές σε κάθε δωμάτιο με τη δορυφορική τηλεόραση που παρέχουμε. Ανακαλύψτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες μέσω μιας ποικιλίας καναλιών.
  • Κλιματισμός: Κάντε τη διαμονή σας ακόμα πιο άνετη με τον κλιματισμό που παρέχεται σε κάθε δωμάτιο. Προσαρμόστε τη θερμοκρασία στις προτιμήσεις σας και απολαύστε μια δροσερή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
  • Στεγνωτήρα μαλλιών
  • Ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα: Κάθε ένα από τα διαμερίσματά μας διαθέτει ευρύχωρα μπαλκόνια όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στο γύρω τοπίο. Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ ή ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι.

Μετά από άμεση επικοινωνία μαζί μας, μία ημέρα πριν την άφιξή σας θα σας ενημερώσουμε και θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία της επιλογής σας.

Εξαρτάται από τους όρους και τις προϋποθέσεις της κράτησής σας. Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Η πληρωμή πραγματοποιείται συνήθως από την τράπεζά μας ψηφιακά και θα σας στείλουμε επιβεβαίωση μέσω email ή με άλλον δυνατό τρόπο.